Hopp til innholdet

  • Ressurser
    • De Frie Kunster
    • Bokliste Klassikere
    • Hvordan Lese
  • Mat
    • Vegetar
    • Gryter
    • Bakverk
    • Supper
    • Kjøtt
    • Paier
    • Desserter
    • Pasta
    • Fisk
    • Kaker
    • Drikke
Bakverk

Brød nr.4 (loff)

28. desember 2022 Christian Ruud

Ingredienser

  • 500 g siktet hvetemel
  • 1,5 ts salt
  • 1/2 ts tørr gjær
  • 1 dl melk
  • 3 dl vann

hev i 14 timer. Stek i 45 min på 200 grader C.

  • Brød nr.5
  • Boller

Du liker kanskje også

Linns Griffler

5. mars 2020 Christian Ruud

Brød nr.5

28. desember 2022 Christian Ruud

Grytebrød

5. mars 2020 Christian Ruud

Kategorier

  • Den Store Samtalen
    • Antikken
    • Nesten klassisk
  • Forfatter
    • Aeschylus
    • Edward Bernays
    • Euripides
    • Homer
    • Platon
    • Sofokles
  • Helse
  • Mat
    • Bakverk
    • Desserter
    • Drikke
    • Fisk
    • Gryter
    • Kaker
    • Kjøtt
    • Paier
    • Pasta
    • Supper
    • Vegetar
  • Ressurser
    • Hvordan Lese
Opphavsrett © 2025 Den Store Samtalen. Alle rettigheter hevdet.
Tema: ColorMag by ThemeGrill. Drevet av WordPress.